Op donderdag 13 oktober hebben Halal Fried Chicken (hierna: HFC) en Sensa Zorggroep de handen ineengeslagen en hebben een onvergetelijke dag georganiseerd voor Syrische met het doel deze kinderen enigszins te kunnen opvrolijken.

Zowel HFC en Sensa Zorggroep zijn bevorderaars van sociaal maatschappelijke projecten en vinden het van uiterst belang om naast het ondernemen, aandacht te besteden aan maatschappelijke doeleinden.

Vanuit dit oogpunt hebben beide organisaties deze onvergetelijke dag voor Syrische kinderen georganiseerd. Zowel de kinderen als hun ouders hebben kunnen genieten van diverse activiteiten waaronder een clown, een heerlijke maaltijd, schminken en cadeautjes.

In het verlengde van deze dag hebben de kinderen de gelegenheid gekregen om hun wensen te noteren en deze, vastgebonden aan een wensballon, op te laten. Een nog mooiere verrassing voor de kinderen is dat deze wenskaartjes één voor één worden doorgenomen en deze in de loop van de tijd vervuld zullen worden door HFC en Sensa Zorggroep.

Halal Fried Chicken (HFC) is een fastfoodketen waar Halal geslachte kipproducten worden geserveerd. Naast het aanbieden van goede service en hoge kwaliteitsproducten, vindt HFC het belangrijk om sociaal-maatschappelijke projecten te ondersteunen. Daaruit vloeiend zal HFC ook in de toekomst zich inzetten voor de organisatie en bevordering van soortgelijke projecten.

Voor meer foto’s verwijzen we u door naar onze Facebookpagina.